Mei   -   Parc Sonnleiten
Parc Sonnleiten   -   Mei
Meivakantie
Op Parc Sonnleiten organiseren we in de meivakantie (van 27 april tot en met 4 mei) een speciale vakantie-schoonmaak/klusweek.

Parc Sonnleiten ligt aan de zuidkant van de Alpen en heeft het zonnige Karinthische klimaat, dankzij de Italiaanse invloeden.

Hebt u zin een leuke (bijna) gratis vakantie in de meivakantie?
Wanneer u (man en vrouw) de ochtenden maandag tot en met vrijdag van 08.45-12.30 uur helpt klussen, verblijft u voor 195,- een hele week in een safaritent, of voor 95,- in een blokhut, of voor 50,- in een kampeerhut.
Komt u met uw eigen camper, tent of toercaravan dan is uw verblijf gratis als u de ochtenden helpt.
Bij voldoende deelnemers zullen we ook enkele activiteiten organiseren zoals een barbecue en een volleybaltoernooi.

De werkzaamheden bestaan uit de schoonmaak van uw eigen accommodatie bij aankomst en vertrek, het weer verhuurklaar maken van de accommodaties, overige schoonmaakwerkzaamheden, spullen uit de winteropslag halen, zeilen op de veranda's van de blokhutten, eenvoudige reparaties, groenonderhoud, misschien wat verfwerk, en voor mensen die het kunnen eventueel meer gespecialiseerd werk, zoals bijvoorbeeld elektra-, loodgieter- en timmerwerkzaamheden.
De werkzaamheden worden in overleg gepland.

Er zijn scholen die langer dan 4 mei vrij geven. Wie langer wil blijven dan 4 mei is van harte welkom. Wie een nacht (of meer) langer wil blijven of eerder wil komen, betaalt 7,50 per nacht in een kampeerhut, 10,- per nacht in een blokhut of 20,- in een safaritent.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen met uw naam, adres, telefoonnummer, de aankomst- en vertrekdag, het aantal personen waarmee u wilt komen en welke accommodatie uw voorkeur heeft, of dat u met een eigen kampeermiddel komt.

Alleen boekingen via e-mail of de website zijn bepalend en vol is vol.

Andere periodes
Ook in andere periodes van het jaar zijn regelmatig mensen welkom die tegen een interessante korting werkzaamheden voor ons willen doen. Bent u hierin geïnteresseerd? Laat ons weten welke periode u zou kunnen/willen en wat u kunt en wij nemen contact met u op.

Hopelijk tot ziens!